Veni Vatht

Veni vatht filloi të skulpturohej nga një ëndërr që në momentin e parë kur vendosa te publikoj aksesorët . Përherë qellimi im në këtë faqe ka qenë unikja dhe emocioni që të përcjell ajo. Të qenurit i veçantë të ndihmon në krijimin  konfidencës të bashkangjinur me stilin tënd . Veni vatht  deri tani ka qenë një rrugëtim i mbushur me sfida, kreativitet ,përvoja të reja,koncepte,ide te reja e mbi të gjitha kënaqësi mbi punën e bëre. Çdo punim artizanal është i bëre me kujdes dhe dashuri. Secili prej tyre ka historine e tij, te ndertuar mbi themele frymzimi. Thone qe bizhute te pershkruajne si nje biografi, prandaj kujdesu qe te marresh te duhurat!
WORK